1. stupe?

Výuka a program na 1. stupni bude nadále pokračovat podle již zavedených pravidel ve stejných skupinách jako dosud až do pondělí 29. června. Podle pokynů třídních učitelek a vyučujících jednotlivých skupin budou žáci informováni o aktivitách, které je ještě v závěru školního roku budou čekat – odevzdávání učebnic, vyklízení učeben, šaten + další program. Závěrečné vysvědčení bude předáno třídními učitelkami celým třídním kolektivům ve svých kmenových učebnách v úterý 30. června 2020. Předávání se mohou zúčastnit i žáci, kteří nenavštěvují v tomto období školu a pracují pouze distančním způsobem. Zahájení ve všech třídách v 8 hodin. Žáci se nepřezouvají, jdou přímo do kmenové třídy.

2. stupe?: 6. – 8. třídy

Výuka a program v těchto třídách bude nadále pokračovat podle stanoveného rozvrhu a pravidel ve stejných skupinách jako dosud až do čtvrtka 25. června. Podle pokynů třídních učitelů a vyučujících jednotlivých skupin budou žáci informováni o případných aktivitách, které je ještě v závěru školního roku budou čekat – vyklízení učeben, šaten + další program. Učebnice si žáci ponechají výjimečně přes prázdniny a budou je podle pokynů třídních učitelů odevzdávat ve stanoveném termínu v září. Závěrečné vysvědčení bude předáno v úterý 30. června třídními učiteli celým třídním kolektivům ve svých kmenových učebnách. Zahájení ve všech třídách v 8 hodin. Žáci se nepřezouvají, jdou přímo do kmenové třídy. Předávání se mohou zúčastnit i žáci, kteří nenavštěvují v tomto období školu a pracují pouze distančním způsobem. V pondělí 29. června výuka žáků 2. stupně již nebude probíhat. 

 9. ročník

Jejich výuka pokračuje i nadále distanční formou do pátku 26. června. Do této doby je nutné vrátit všechny učebnice a případně vyklidit zbývající šatní skří?ky. Předávání vysvědčení a rozloučení s žáky obou tříd proběhne společně v pondělí 29. června na slavnostním setkání žáků a učitelů ve Sloupové síni v Jilemnici v 17 hodin, kam jsou pozváni také rodiče. Pozvánka je zde – Pozvánka 9.tř. Informace ke klasifikaci žáků Žáci i letos obdrží „normální“ závěrečné vysvědčení a budou klasifikováni známkami. Klasifikace bude vycházet z dosažených výsledků žáků při osobní přítomnosti ve škole do 6. března, z přístupu k dálkovému vzdělávání a účasti v dobrovolném vzdělávání. Výsledky vzdělávání žáků během uzavření školy budou mít především podpůrný význam při závěrečné klasifikaci. Tyto zásady nejsou v rozporu s tím (jak se někteří žáci mylně domnívají), že nemůže být prospěch žáka zhoršen, pokud se v žádném případě do vzdělávacích aktivit po uzavření škol  vůbec nezapojil a nebránily mu v tom technické či sociální podmínky.

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz