FOTO Z AKCE

Postřehy pořadatelů:

“Zahradní slavnost, myslím si, se nám opravdu povedla. Byla tam dobrá nálada a i rodiče se bavili. Doufám, že si to všichni užili, protože mi jo.”

“Bylo to fajn, ale mohlo být hezčí počasí. Akce se povedla na jedničku”

“Jsem ráda, že zahradní slavnost nakonec proběhla. Moc jsem si ji užila a čas rychle utíkal. Přišlo spoustu lidí a tombola i občerstvení dopadly dobře. Měla jsem radost, když si lidé došli s úsměvem a pochvalou pro přídavek. Vydělalo se spoustu peněz a byla tam skvělá atmosféra. Bylo to moc fajn.”

„I přes některé zmatky a změny v programu se to nakonec povedlo. Odešla jsem domů s krásně pomalovaným obličejem.“

"Bavilo mě vydávat tombolu. Líbil se mi celý program. Jídlo bylo taky moc dobré. Celé jsem si to moc užil.“

“Slavnost byla podle mě hodně vyvedená. Hodně lidí nám ji chválilo, takže myslím, že se povedla. Měla jsem veliký strach, že se nepovede, ale naštěstí v pohodě.”

“Zahradní slavnost se mi velmi líbila, jako kolektiv jsme odvedli za mě velmi dobrou práci, jako kolektiv jsme se semkli a spolupracovali.”

“Myslím si, že se nám zahradní slavnost velmi podařila. I přes špatná očekávání paní třídní. Se vše vydařilo tak jak bylo v plánu. Až na začáteční výpadky elektřiny.”

“Za mě dobrý. Hodně se mi líbila hudba, jídlo bylo skvělý. Taky se mi hodně líbilo školní video.”

“Přijde mi, že se nám to vážně povedlo. Všichni se zapojili a odvedli skvělou práci. Se svým výkonem jsem také spokojen. A myslím, že většina rodičů si to užila také.”

“Myslím si, že se nám zahradní slavnost vyvedla a každý splnil svoji funkci. I když byly malé chyby, tak se vše povedlo a přálo nám také počasí.”

“Zahradní slavnost byla povedená. Všichni spolupracovali a navzájem si pomáhali, když bylo potřeba.”

“Bylo to dobrý, užil jsem si to, moc jsme nestíhali vydávat tombolu.”

“Zahradní slavnost jsme dělali docela na poslední chvíli, ale i přesto si myslím, že se to velmi povedlo. Mohlo by být lepší počasí, ale to dopředu nikdy neplánujeme. Bylo to hezký rozloučení se školou a všichni jsme si to společně užili.”

"Akce byla určitě povedená v tombole byly ceny krásné a stánek s jídlem také velmi povedený, a to díky paní Johnové."

 

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz