Pozvánka na workshop Znáte Kahoot? Zkuste Blooket!

Využíváte Kahoot, ale něco vám v něm chybí? Hledáte (další) inovativní způsob, jak zpestřit výuku a aktivizovat žáky? Pak by mohl být ochutnávkový workshop o Blooket právě pro vás.

Termín: čtvrtek 25. 4. 2024 od 14 do 16 hodin

Místo konání: ZŠ Jilemnice, Komenského 288, učebna fyziky a chemie

Kapacita: 15 účastníků

Během workshopu se seznámíte s konceptem, funkcemi a možnostmi využití platformy ve škole i v domácí přípravě. Zažijete Blooket z pohledu žáků, prozkoumáte uživatelské rozhraní platformy a naučíte se pracovat s nástroji pro tvorbu her. Společně si připravíme hru a vyzkoušíme různé herní módy. Porovnáme obě platformy a zdůrazníme jejich specifika, výhody a nevýhody. V závěrečné části workshopu se podělíme o tipy a triky pro efektivní využití Blooket ve výuce.

Co s sebou? Vlastní smartphone a notebook či tablet (notebook v případě potřeby zapůjčíme), dobrou náladu a chuť experimentovat.

Co si odnesete? Novou zkušenost, neotřelé nápady a přístup k virtuální nástěnce, kde najdete všechno, čeho jsme se během workshopu dotkli, pěkně pohromadě.

Přihlásit se můžete ZDETěšíme se na vaši účast! 

Akce je určena učitelům 1. a 2. stupně ZŠ, učitelům nižších stupňů gymnázií, asistentům a vedoucím zájmových kroužků.

DIGIakce jsou společnou aktivitou projektu NPO3.1 DIGI (https://revize.edu.cz/) v NPI ČR a externích subjektů/školských zařízení, které na své akci umožňují sdílení zkušeností více škol a přinášejí zajímavé inspirace v oblasti digitálního vzdělávání. Garantem obsahu DIGIakce je organizátor ZŠ Jilemnice, Komenského 288, příspěvková organizace, NPI ČR v pilotním režimu monitoruje a podporuje zdárný průběh akce, všem lektorům i účastníkům akce je nabízena navazující spolupráce. Průběžná výzva k DIGIakcím je otevřená všem školám a školským zařízením, sledujte web https://revize.edu.cz/inspirujte-kolegy#digiakce   

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz