Ve čtvrtek 8. února nastal den na který jsme se těšili od září, jelikož tak dlouho jsme měli objednané vstupenky do Národního divadla v Praze. Za nevlídného počasí jsme ráno vyrazili směr hlavní město a déšť nás bohužel provázel celý den. To však byla jediná negativní stránka dne. V cíli cesty jsme zahájili program rozchodem na oběd a po občerstvení jsme navštívili zrekonstruovanou budovu Národního muzea s jeho bohatými sbírkami a zajímavými prostory. Abychom vstřebali první kulturní zážitek, rozešli jsme se, aby každý prožil pár chvil v centru Prahy dle svého uvážení. Pak už následoval vrchol dne, představení Naši furianti v Národním divadle. Po otevření budovy jsme si prohlédli veškeré přístupné prostory od sklepa po střechu a poté už v gala oblečení zasedli do honosných prostor hlediště.

Naši deváťáci se proměnili v dokonalé slečny a džentlmeny, byla radost je sledovat a vidět je v odlišné situaci než pří běžném školním dni.

Celá akce se vydařila a všichni jsme si odvezli mnoho zážitků, které v nás jistě zůstanou velmi dlouho.

Chtěla bych poděkovat našim žákům za bezproblémový průběh celého dne, za dodržení domluvených pravidel a také rodičům, kteří dali důvěru jak nám pedagogům, tak i svým dětem.

Foto zde:

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz