Slunce nás ráno pošimralo svými paprsky, aby nás vylákalo do zatahujících se mraků a my se zanořili do mlžných oparů na rozcvičku. Nespadla ale ani kapka a dále je bezvětří a tak jsme mohli trávit celé dopoledne venku při rozmanitých hrách. 
 
Děti se roztrénovaly živým pexesem a už jsme se vrhli do lesa na soutěž skupin, kde jsme poznávali skryté předměty v tajuplných vacích a prolézali pavučinou. Tato pavučina se jevila takřka neškodou, dokud nedošlo na princip založený na spolupráci a rozvaze. Zbrklost se ukázala být brzdou úspěchu, avšak nakonec jsme byli svědky souhry taktiky a spolupráce. Žáci se dokázali vzájemně podržet, a to doslova. Gratulujeme k tomuto týmu Buchtiček, jejichž performance byla úplný koncert. 
 
Po obědě jsme si odpočali na pokojích a šli se trochu vyvětrat na další partičku živého pexesa, než nám dojedou psycholožky se svými aktivitami. 
 
Paní psycholožky s námi hrály několik poznávacích her, ve kterých jsme se o sobě vzájemně dozvěděli hodně zajímavých věcí od toho, co máme s někým společného po to, jak se vnímáme.
Před večeří jsme se vyběhali v podobě mravenců lovících hmyz.
 
Večer jsme završili divadelními hrami v režii umělecké vedoucí Dorotky, Jarmilky a Lucky. Provizorní divadelní spolky ztvárnily mnoho humorných jednoaktovek. Před spaním došlo na četbu zajímavých faktů o Rýchorech a klasickou literaturu, Bucharovy poudačky.

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz