Exkurze - Krkonoše

Jednoho dne jsme jeli se školou do Špindlerova Mlýna. Jeli jsme se podívat na horskou službu.

Tam nám říkali, co bychom měli dělat, kdyby nás zavalila lavina. A ještě nám ukazovali skútr a čtyřkolky.

Po horské službě jsem šli na lanovku. Lanovkou jsme se vyvezli na Medvědín. Na Medvědíně jsme svačili a hráli si na hřišti. Z Medvědína jsme šli sjezdovkou dolů k aquaparku. V aquaparku se mi moc líbilo. Byly tam 3 tobogány: jeden žlutý, druhý červený a třetí modrý a taky tam byly 2 vířivky a divoká řeka.

Po aquaparku jsme jeli autobusem domů a to byl konec dne.

Lucie Holubcová

Exkurze - Krkonoše

V 7:05 jsem přijela s mamkou na autobusák, tam mě nechala. V 7:10-7:15 h přijíždělo hodně dětí. V 7:15 jsme byli všichni. V 7:25 jsme nastoupili do autobusu. Ve Vrchlabí jsme přestoupili do jiného, který nás odvezl do Špindlu.

Žofky táta paní učitelce vysvětlil cestu. Pak jsme šli do stanice horské služby na exkurzi. Ukázali nám jejich auto, čtyřkolky a vybavení. Tam jsme chvilku svačili a vyrazili na lanovku. Vinckovi kousek po nástupu spadla kšiltovka a v půlce vyhodil ohryzek od jablka.

Nahoře na Medvědíně jsme asi 1 hodinu blbli. Dolů jsme šli pěšky. Hrozně nás bolely nohy, protože to bylo hodně strmý. Aquapark to ale spravil. Hodně jsme jezdili na tobogánech. Nejprudší byl ten červený, ale nejvíc se jezdilo na modrým. Do Jilemnice jsme zase jeli autobusem. Byli jsme všichni hrozně unavení.

Gabriela Richtrová

Exkurze - Krkonoše

Ve středu jsme jeli se školou na výlet do Špindlerova Mlýna. Ráno jsme se sešli na autobusové zastávce.

A vyjeli jsme do Špindlu. Tam jsme se podívali na horskou službu, něco nám k tomu řekli a ukázali.

Potom jsme vyjeli na Medvědín, pohráli jsme si na hřišti a nasvačili jsme se. Potom jsme sešli do Špindlu, a tam jsme byli v Aquparku, jezdili jsme na tobogánech a byli v divoké řece. Oblékli jsme se a jeli domů.

Mám z toho spoustu zážitků a užili jsme si to.

Róza Boukalová

FOTO zde

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz