Dnes, třetí den na adaptačním kurzu, jsme zažili náročný, ale nezapomenutelný den plný dobrodružství a nových zážitků. Začali jsme tradiční rozcvičkou, abychom se připravili na náročný den před námi. Po rozcvičce jsme se všichni sešli k bohaté snídani, která nám dodala energii na dopolední program.

Hlavní součástí dopoledního programu byla poznávačka přírodnin. Prozkoumali jsme okolní přírodu, učili se rozpoznávat různé druhy rostlin a zvířat. Po poznávačce jsme si dopřáli svačinu a vydali se na dobrodružný celodenní výlet, který byl dlouhý 18 km. Cestou jsme překročili hranice do Polska a podél této hranice jsme došli až do Žacléře.

V Žacléři jsme navštívili pevnost Stachelberg, kde jsme si užili vynikající exkurzi do útrob této historické pevnosti. Po návštěvě pevnosti jsme se opět vydali na cestu a vystoupali zpět k naší základně na Rýchorské boudě.

Večer jsme si po výborné večeři vytvořili každý své originální památeční triko, abychom si připomněli tento úžasný den. A ti, kteří měli ještě trochu sil, zakončili den krátkou diskotékou. Celkově to byl náročný, ale nezapomenutelný den plný dobrodružství a nových zážitků na našem adaptačním kurzu.

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz