Ve středu 8. 2. pořádal lyžařský oddíl ČKS SKI Jilemnice v lyžařském areálu na Hraběnce další ze série náborových lyžařských závodů - Lyžuj Lesy.
Náborové závody jsou pořádány pro registrované, ale i pro neregistrované mladé lyžaře a lyžařky v kategoriích od 1. do 9. třídy základních škol. 
Za nádherného slunečného a mrazivého zimního počasí na závodníky čekali tratě od 400m do 2 km. Všichni se museli na trati vypořádat s několika obratnostními prvky prokazující lyžařské dovednosti.
Celkem se postavilo na start 239 závodníků, z toho přesně 80 mladých lyžařů z naší školy.

Gratulujeme úspěšným sportovcům, kteří vybojovali místa na stupních vítězů, jmenovitě M. Hanč, S. Hnyková, V. Šlechta, V. Šulc, A. Šlechta, V. Armstrong, E. Chmelíková, P. Maderová, N. Plecháčová, K. Špicarová, Š. Malinský a J. Prokeš. Ale děkujeme i všem dalším za velikou snahu s jakou se s účastí na závodech vypořádali.
Děkujeme všem paní učitelkám a asistentkám, kteří pomohli zajistit účast našich dětí.

Hlavní ambasadorkou lyžařských závodů byla naše bývalá žákyně, dnes  česká reprezentantka v běhu na lyžích a dálkových bězích Sandra  Schützová. Třeba se některým našim začínajícím lyžařům podaří na její úspěchy v blízké nebo vzdálenější budoucnosti navázat.

Odkaz na fotografie ze závodů najdete zde.
Fotogalerie pořadatelů je zde.

 

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz