img_6787-1.JPG    V pondělí ráno jsme se sešli na vlakovém nádraží. Stávka na železnici byla odložena, proto jsme mohli bez komplikací vyrazit vlakem na plánované soustředění do Trutnova.

První den proběhl bez zádrhelů a během tréninků jsme zvládli rychlostní disciplíny, skok do dálky, hod míčkem i florbal. Večer jsme s některými koupěchtivými vyrazili shopovat, ostatní si zasportovali na stadionu za místní školou. Doufejme, že nám počasí v dalších dnech nepokazí program ani náladu.

     Druhý den (úterý) jsme pokračovali v dalších atletických disciplínách. Běh na 60 metrů zvládli všichni bez problémů. Technické disciplíny byly náročné, ale každý žák se snažil. Nejlepšího výkonu dosáhl  Matěj Rychtera, který skočil do výšky 143 cm.

     Třetí den se podařilo zakončit sportovní víceboj. Dopoledne proběhlo na stadionu, odpoledne jsme zvolili relaxační pobyt v krásném prostředí trutnovského koupaliště, kde jsme poslední disciplínou plaváním uzavřeli soutěže jednotlivců.

      Čtvrtý den se rozběhly soutěže družstev štafetovým během, přehazovanou, desetiskoky a hody na cíl. Na závěr dopoledního programu si děti vyzkoušely lezení na horolezecké stěně. Odpoledne jsme pokračovali ve víceboji na koupališti. Večer jsme stihli softbalové utkání a den jsme zakončili diskotékou.

      Poslední den (pátek) dokončíme víceboj, proběhne vyhlášení soutěží jednotlivců i družstev. Odjezd vlakem  z Trutnova ve 14:16 h.

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz