Vážení rodiče, milí žáci,

po vynucené pauze se 6.-7. května 2022 uskuteční Noc s Andersenem. Letos jsme se inspirovali knihou J. R. R. Tolkiena Hobit aneb cesta tam a zase zpátky.
 
Jedná se o večerní až noční akci s možností přespání ve škole. Zapojit se do ní mohou všichni žáci 5. 6. tříd jako účastníci a vybraní žáci z 8. a 9. ročníků v roli pomocníků. A protože bychom rádi současným sedmákům alespoň trochu vynahradili loňský "covidový" výpadek, mohou se výjimečně zúčastnit také žáci 7. tříd s tím, že z kapacitních důvodů půjdou po skončení večerního programu domů.
 
Milí hobiti, trpaslíci a elfové, těšíme se tedy na Vás na dlouho očekávaném dýchánku v Bilbově noře zvané Dno pytle na adrese Komenského 288, a to v pátek 6. května 2022 v 18 hodin. Čeká na Vás cesta nočním Krajem a Středozemí a plnění nejrůznějších úkolů, proto by ve vašem vybavení neměla chybět fungující baterka a spolehlivá tužka/pero. Hodit se bude také svačina, pití a reflexní prvky. Po návratu si můžete odpočinout v hobitím doupěti, jen si musíte přinést vlastní spacák a karimatku, oblečení na spaní, přezuvky, mycí potřeby a polštářek. A i když je Bilbo velmi pohostinný, hodilo by se nějaké malé občerstvení, o které se podělíme ;) Masky vítány!
 
Výprava vyráží za každého počasí, bude-li ošklivo, nezapomeňte si teplé oblečení (případně i pláštěnku) a něco na převlečení.
 
Více informací o akci a odkaz na přihlášku najdou zájemci přes rodičovský přístup v Bakalářích.

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz