Školní rok 2023/2024 zahájíme v pondělí 4. září 2023  v 7.50 h ve třídě.  Třída 6.a se nalézá v 1. patře vlevo vedle sborovny. Třídu 6.A najdete v přízemí první třída vpravo .

Vše bude pro nové žáky viditelně označeno. V pondělí se ještě nemusejí žáci přezouvat. Ve třídě se seznámí se svým novám třídním učitelem a novými spolužáky. Budeme si asi hodinu povídat,  projdeme se po škole, ukážeme si jídelnu Scolarest a kolem 9. h se rozejdeme domů.

V úterý 5. září 2023  bude žákům přidělena šatní skříňka. Tu je každý žák povinen zamykat svým visacím zámkem. Doporučujeme koupit zámek Fab, protože levnější zámek může někdo snadno odemknout. Žák si do skříňky ukládá přezůvky a své oblečení. Pro případ, že si žák někdy zapomene klíček od zámku doma, je dobré mít druhý rezervní klíček u svého třídního učitelw, aby nemusel chodit ve škole bos.

V úterý si již žáci přinesou přezůvky a psací potřeby. Dostanou různé materiály pro sebe i pro rodiče, seznámíme se se školním řádem.  Budeme pracovat asi do 12 h. Poté mohou žáci odejít na oběd. Na oběd přihlašují dítě rodiče Scolarestu.

Obědy se vydávají od 11 h do 14 h. Je třeba zakoupit ve škole čip, na kterou si rodiče vkládají peníze a dítě ji pak u pokladny předloží a je mu z ní odečtena cena za oběd. Tento čip slouží žákům také pro otvírání vchodových dveří školy. Novým žákům bude v ředitelně nahrán na tento čip přístupový kód.

Ve středu 6. září 2023 již zahájíme výuku podle rozvrhu, který žáci obdrží v úterý a bude na www. komebnskeho288.cz.  Učebnice vydá žákům vždy příslušný učitel pro daný předmět během své první hodiny tohoto školního roku. Více informací dostanou žáci v úterý.

Ve druhém týdnu ( bude upřesněno)  proběhne informativní schůzka pro rodiče i žáky ohledně adaptačně  ekologického kurzu na Rýchorách.

Přihlášku do školní jídelny lze zařídit již tento týden v Scolarestu v budově Sevastopolu naproti hlavní budově – do jídelny je nutné zajít osobně

Prosíme rodiče o vyplnění vstupního formuláře.

Těšíme se na shledanou v pondělí 4.9. 2023

Mgr. Milan Půlpán (6.A), Mgr. Filip Herbs (6.B)

Copyright © 2022 ZŠ škola Jilemníce, Komenského 288

Vytvořil Fosa.cz